Online inschrijven bij JeM Genk

Klik hier om in te schrijven

De oud leden waarvan we een geldig email adres hebben, kregen een login-mail waarmee ze aan de slag kunnen. Nieuwe leden kunnen via de tool een login aanmaken.

     Dus reeds bestaande leden kunnen opnieuw inschrijven (vanaf 08/08) en
     nieuwe leden kunnen voor de eerste keer inschrijven (vanaf 15/08)

Online inschrijven is enkel mogelijk voor de NIET-wedstrijdgroepen. Wedstrijdgroepen werden reeds samengesteld na afsluiting van het vorige seizoen. Deze inschrijvingen verlopen via de trainers.

Indien u geïnteresseerd bent in wedstrijdturnen, gelieve ons contactformulier te gebruiken of te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Een testtraining kan dan eventueel worden geregeld.

Elke inschrijving wordt pas definitief na goedkeuring door de clubverantwoordelijke in het ledenbeheer EN na de betaling van het lidgeld.

Na inschrijving ontvangt u een automatische mailing waarin het te betalen bedrag wordt medegedeeld, alsook het rekeningnummer waarop het bedrag kan worden gestort (een blanco overschrijvingsformulier werd eveneens bijgevoegd).

Bij betaling is het belangrijk om de naam van het ingeschreven lid bij de storting te vermelden.

 

Voor elke groep hebben wij een maximaal aantal leden bepaald, bij niet betaling binnen de maand, hebben wij de vrijheid om de inschrijving te cancellen.

In de handleiding, die je hier kan downloaden, kan je nagaan hoe een inschrijving dient uitgevoerd te worden.

Bij problemen gelieve een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Een proeftraining (1x proberen) kan het hele jaar door en hoeft niet speciaal aangevraagd te worden. Echter is het aantal plaatsen beperkt per groep. Sommige groepen zijn heel populair waardoor snel het maximum aantal inschrijvingen wordt bereikt. We laten leden toe in volgorde van inschrijven/betalen, niet in volgorde van deelname aan (proef)trainingen. Op tijd inschrijven/betalen is dus de boodschap.

Onze privacy verklaring vindt u hier.